Om Bonnier Media

Om Bonnier Media

Bonnier AB ble etablert av Gerhard Bonnier i 1804. På det tidspunktet var det ingen som kunne forestille seg at Bonnier, drøyt 200 år senere, skulle bli et internasjonalt mediekonsern.

I dag er Bonnier representert på alle store medieplattformer, med 175 selskaper i 17 land -og er i tillegg Nordens største medieselskap. Bonnier er heleid av familien Bonnier som driver og utvikler selskapet med framtidige generasjoner i tankene.

I Norge

Bonnier Media er en del av Nordens største mediekonsern Bonnier AB. I Norge er vi ca. 60 ansatte og Bonnier Media gir ut blant annet Costume, Tara, Stella, Bo Bedre, BoligPluss og Vi i Villa. Bonnier Media står svært sterkt på print med to av Norges største kvinnemagasiner Costume og Tara, og det desidert største boligbladet i Norge, Vi i Villa. Digitalt er Bonnier Media i sterk vekst på flere områder, og vi utviklet i 2013 suksessen Stylista.no som i dag er et av de største nettstedene med fokus på mote og skjønnhet for unge kvinner.

Vår visjon

Vi i Bonnier Media har en visjon om å bli best på nisjer- uavhengig av plattform.

Vår forretningsidé

Vi skaper redaksjonelle og kommersielle produkter og tjenester i attraktive nisjer. Vi ønsker å gi inspirasjon og opplevelser for lesere og brukere, samt skape verdi for samarbeidspartnere og eiere.

Våre verdier

Nyskapende
Troverdig
På!