Ny byråsjef for Spoon i Norge

Marte Ramborg er ansatt som ny byråsjef i Spoon Norge

Marte Ramborg er ansatt som ny byråsjef i Spoon Norge. - Jeg gleder meg veldig til å starte jobben i Nordens ledende content marketing-byrå, sier hun.

Mandag 15. august startet Marte Ramborg som ny byråsjef for Spoon i Norge. Ramborg kommer fra jobben som stabssjef i Tankesmien Agenda.

- Jeg kjenner Spoon som kunde fra tidligere arbeidsforhold, og byrået utmerket seg ved sitt ekte engasjement for å forstå oss som kunde og løfte vårt kommunikasjons- og markedsarbeid. Ønsket om å jobbe med de beste i bransjen var utløsende årsak til at jeg takket ja til jobben, sier Marte Ramborg.

- Nå ser jeg fram til å bli kjent med de ansatte og med kundene, og sammen med dyktige kolleger bygge den norske delen av Nordens ledende content marketing-byrå, sier hun.

Gode meritter
Ramborg var direktør for marked, samfunnskontakt og kommunikasjon i Norsk Luftambulanse før hun ble med og bygge opp Tankesmien Agenda fra starten i 2014. Tidligere har hun jobbet med kommunikasjon i Norges Røde Kors og som journalist. Ramborg er utdannet journalist, har studert statsvitenskap og har en Master of Management fra BI.

- Marte har meget gode meritter og er en veldig kompetent leder. Hun har alltid jobbet mot tøffe mål og organisasjonene hun har jobbet i har hatt store ambisjoner. Det har også Spoon både i Norge og resten av Norden. Vi føler oss derfor trygge på at Marte er en god match for Spoon Norge, sier Johan Andersson, leder for Spoons internasjonale satsinger.

- I tillegg har hun en lang og god relasjon til Spoon som kunde. Hun utmerket seg da som en krevende og god samarbeidspartner som vi likte å jobbe med.

Meget positiv utvikling
Den siste tiden har Spoon fått mange nye kunder og oppdrag. Blant annet KLP og L’Oréal er nye på kundelisten.

- Marte tar over et byrå som har fått inn mange nye spennende kunder gjennom sommeren, i tillegg til de mange kundene vi har hatt gleden av å jobbe med over lang tid. Vi jobber også tettere med vårt søsterselskap Bonnier Media fra i sommer. Vi i Spoon har en hektisk høst foran oss, og vi merker spesielt at kompetansen vår innen digitalisering av kommunikasjon er ettertraktet, sier han.

Spoon Norge, som i fjor kjøpte contentbyrået Teft, omsatte i 2015 for 20,5 millioner kroner (14,2 millioner i 2014) og hadde et resultat på 2,2 millioner kroner (747 000 kroner).

- Vi har stor tro på vår måte å jobbe på for å gi kunden maksimal verdi, gjennom strategiutvikling, storytelling og distribusjon. Vi har vi en fin vekst sammen med de andre kontorene i Sverige og Finland. Vi jobber sammen på nordiske selskaper samtidig som vi også jobber tett på våre norske kunder.