Stella øker mest!

Stella øker mest i lesertall og GEP i kategori kvinne og Tara er fremdeles Norges største kvinnemagasin.

Stella øker hele 25 prosent på netto lesere og 23 prosent på brutto eksponeringer (GEP), og er med det det kvinnemagasinet som har den største økningen på begge områder.

Costume er fortsatt størst på mote og slår erkekonkurrenten Elle både på opplag, netto lesertall og GEP. Med 336 GEP-eksponeringer er Costume nr. 3 i hele kvinnesegmentet, kun slått av Det Nye og KK.

Tara er fremdeles Norges største kvinnemagasin med 43 562 i netto opplag, og Tara-produktene Tara Frisk og Tara Smak har hatt eventyrlige økninger på netto lesertall og på GEP. Tara Smak har økning både på opplag, lesertall (+ 26 %) og GEP (+ 48 %). Tara Frisk har økning i lesertall (+ 44 %) og GEP (+ 85 %). 

- Vi jobber kontinuerlig med å bygge attraktive produkter rundt merkevaren Tara, og det er jo da ekstra gledelig å se at spin-off-produktene Tara Smak og Tara Frisk gjør det så bra på lesermarkedet. Tara-leseren er svært lojal mot produktet, og 40+målgruppen er økende, så dette er lovende takter for fremtiden, sier Taras sjefredaktør og forlagsdirektør Torunn Pettersen.

Bonniers viktige og annonsebærende kvinnetitler Tara, Costume, Stella, Tara Frisk, Tara Smak og I FORM øker totalt 10 prosent på netto lesere og 19 prosent på GEP. 

Også BoligPluss og Bo Bedre gjør det svært bra i siste måling. BoligPluss har i tillegg til opplagsøkning også en netto lesertalløkning på 20 prosent og 9 prosent økning på GEP, og Norges ledende interiørmagasin Bo Bedre øker med hele 30 prosent på GEP og 25 prosent på netto lesere. 

- Bonnier har aldri hatt så mye å tilby den viktige kjøpegruppen kvinner. Vi står sterkere i forhold til annonsemarkedet. Dette bekrefter en god trend for oss, og vi har hatt en veldig bra inngang på 2015. Det er tydelig at leserne fremdeles vil ha kvalitetstoff, sier salgsdirektør Anne Kathrine Krøvel. 


Opplagstall 2014/Lesertall/GEP brutto eksponeringer 2015/1.
Opplagstall 2014 offisielle kvinnemagasiner

Kontakter:
Annonsedirektør: Anne Kathrine Krøvel, 934 00 404
Sjefredaktør/Forlagsdirektør Torunn Pettersen: 922 15 535