Ny salgssjef

Kjerstin Konterud blir salgssjef i Bonnier Media

Kjerstin Konterud er fra 1. nov. 2012 ansatt som salgssjef i Bonnier Media, og vil sammen med annonsedirektør Anne Kathrine Krøvel lede annonseavdelingen til Bonnier i Norge.

Bonnier Media har de siste årene hatt en formidabel ekspansjon i både antall magasintitler og omsetning, og gir blant annet ut Norges største kvinnemagasin, Tara, og Norges største motemagasin, Costume.

Kjerstin Konterud kommer fra stillingen som salgsansvarlig for Costume i Bonnier Media, og har tidligere jobbet i bl.a Carat, Schibsted og Aschehoug.

Anne Kathrine Krøvel er svært godt fornøyd med at Kjerstin Konterud takket ja til stillingen som salgssjef for annonseavdelingen.  

- Konterud har jobbet med Bonnier-titlene og avdelingen i flere år, og vil raskt være i gang med sine nye oppgaver. Hun skal i tillegg til salgsoppfølging jobbe tett med Creative, Event og Analyse, samt ha en viktig rolle i Bonnier Medias utvikling og implementering av videre salgsstrategi og plan for vår portefølje i annonsemarkedet, sier Krøvel.

 Bonnier Medias annonseavdeling består både av Bonnier Media PR & Event, Creative og Analyse.

 - Jeg gleder meg til å fortsette våre mange gode kundesamarbeid og til nye utfordringer i Bonnier Media, sier Kjerstin Konterud


Kontaktpersoner:

Anne Kathrine Krøvel, annonsedirektør: 934 00 404
Kjerstin Konterud, salgssjef: 916 17 968