Organisasjonsendringer i Bonnier Media

Ny administrerende direktør og ny annonsedirektør i Bonnier Media.

Annonsedirektør Trond Juliussen blir ny administrerende direktør i Bonnier Media og Anne Kathrine Krøvel tar over ansvaret i annonseavdelingen.

Bonnier Media har hatt en formidabel ekspansjon i både antall magasintitler og omsetning siden etableringen i 2004, og gir blant annet ut Norges største kvinnemagasin, Tara, og Norges største motemagasin, Costume. Juliussen, som har 18 års fartstid i bransjen, gleder seg til de nye utfordringene han skal i gang med.

- Dette er en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, og en av mediebransjens mest spennende jobber. Bonnier Media er et fantastisk mediehus med ekstremt dyktige medarbeidere, og jeg ser frem til å lede organisasjonen i jobben med ytterligere å styrke våre merkevarer innenfor både print og digitalt område.

Trond Juliussen tiltrer stillingen 1. november 2012. Nåværende salgsdirektør, Anne Kathrine Krøvel, tar over stillingen til Juliussen i annonseavdelingen og vil få øverste ansvaret for annonsesalget. Krøvel har vært i selskapet siden etableringen og har jobbet tett med Juliussen siden han startet i 2008. Hun har vært med på å lansere alle Bonniers titler de siste 8 årene, og er også sterkt involvert i nysatsninger i Bonnier Media. Juliussen er veldig godt fornøyd med at Anne Kathrine Krøvel fortsetter i Bonnier Media.

- Jeg ser frem til at Anne Kathrine fortsetter i Bonnier Media, nå som annonsedirektør. Vi vil dermed sikre kontinuitet og ha de beste forutsetninger for å fortsette vår vekst i annonsemarkedet, samt forsterke vår posisjon ytterligere.


- Bonniers magasiner kommer svært godt ut av den nye utregningen av lesing på TNS Gallup. Med de nye målemetodene har vi bedre kvalitative tall å jobbe med, sier Anne Kathrine Krøvel.

Bonnier Medias annonseavdeling består både av Bonnier Media Event, Creative og Analyse.

-Vi er kjent for å ha et godt miljø på Bonnier-huset og vi har vært flinke til å finne dyktige folk som drar lasset sammen. Det er mye av nøkkelen til vår suksess. Jeg gleder meg til å jobbe videre med denne flotte gjengen, sier Krøvel.

Kontaktinformasjon:


Trond Juliussen: 932 45 293
Anne Kathrine Krøvel: 934 00 404