Nytt helsemagasin - Tara Frisk!

Tara Frisk er et magasin for den voksne kvinne som er opptatt av helse, trening og velvære.

 - Vi har erfart med kvinnemagasinet Tara at interessen for helsestoff er enorm, derfor var tiden moden for Tara Frisk, sier Torunn Pettersen som er sjefredaktør for begge magasinene.

- Tara har på rekordtid blitt en stor suksess og et av de aller største annonsemediene for kvinnemagasiner i Norge. Neste utgave av Tara har 90 sider med annonser. For å imøtekomme annonsørenes ønske om å kommunisere med denne attraktive målgruppen, lanserte vi Tara Smak i fjor. I løpet av det første året ble Tara Smak Norges største matmagasin. Jeg er helt sikker på at Tara Frisk blir en like stor suksess, når vi vet at helse- og kostholdsbransjen er i sterk vekst og en av de største annonsebransjene i Tara-segmentet, sier Bonniers annonsedirektør Trond Juliussen.

I dag er Tara Frisk nr. 1 i handelen. Her vil leserne finne alt det siste innen helse- og sunnhetsnyheter, dietter, de beste treningsformene, utstyrsguider, sporty skjønnhetssider og ikke minst møter med sterke kvinner - både kjente og ukjente som har tatt sine klare helsevalg. - Alt vinklet og presentert nettopp for en voksen kvinne - sett fra hennes perspektiv, sier sjefredaktør Torunn Pettersen.


Kontakt:
Sjefredaktør Torunn Pettersen: tlf. 922 15 535
Annonsedirektør Trond Juliussen: tlf. 932 45 293